híreink
HU | EN

Blog

Colompac magyarországi partnere

A Colompac termékek hivatalos értékesítési hálózata Magyarországon

Az elmúlt évek sikeres együttműködésének köszönhetően cégünket a Dinkhauser GMBH szervíz partnerei körébe emelte, mely nagy megtiszteltetés számunkra. Magyarországon az egyik fő irányvonalunk a webáruházak kiszolgálása csomagküldő dobozok széles választékával. Az idei év októberében létrejött partnerség tovább erősíti ezen irányvonalát és törekvéseit vállalatunknak.

Colompac termékek elérhetősége a ZalaPack vállalatnál

Cégünk jelenleg egy hivatalos céges weboldalt és egy saját webáruházat is működtet. Utóbbin azonnali vásárlási lehetőséget biztosítunk kedves vásárlóink részére, a legtöbb termék raktárról azonnal elérhető, így 24 órán belül már Önöknél lehet. Termékkínáltunkat kérjük tekintse meg a következő részre kattintva. Zalapack-Colompac termékek

A csomagküldés a webáruházas értékesítés alapeleme és mindenki örül, ha a termékei megfelelő állapotban érkeznek a vásárlóhoz. Ezek a termékek csomagszállításra gyártódtak. Erős anyagból, záró és nyitószalaggal ellátva készültek. Ahány cég annyi termék, így a vállalat is igyekezett ezeknek az igényeknek megfeleni.

A napjainkban zajló sajnálatos világjárvány méginkább erősítette a webáruházak működését és egyre gyakoribb, hogy valakinek szüksége lesz ezekre a típusú dobozokra. Amennyiben Ön is közéjük tartozik és érdekli a kínálat kérem látogasson el a webáruházunkba vagy kérjen tőlünk egy katalógust, melyben még közelebb kerülhet a termékekhez.

Üdvözlettel: ZalaPack

CP_SP_Logo
CP_SP_logo

Megbízható rendszerünket bizonyítja

Bisnode tanusitvany