híreink
HU | EN
ZalaPack Kft.

Rólunk

A hétköznapi igényektől a speciális ipari elvárásokig

Csomagolóanyagokat és csomagolástechnikai megoldásokat kínálunk széles körben, ipari és háztartási célra.

A hosszú idő alatt kialakult nemzetközi kapcsolatrendszerünknek és az évről évre történő fejlesztéseknek köszönhetően minden igénynek és minőségnek meg tudunk felelni.

ZalaPack, a csomagolástechnika szolgálatában

Cégünk csomagolástechnikai tevékenysége egyedülállóan széleskörű Magyarországon. Igyekszünk minden igénynek megfelelni és a piac résztvevőit legjobb tudásunk szerint kiszolgálni. Úgy rendezkedtünk be, hogy komplex szolgáltatást nyújtsunk partnereink részére. Egy-egy gyártósoron végignézve próbáljuk felsorakoztatni a csomagolóanyagokat, hogy Vevőink mindig a megszokott helyről, a megszokott minőségben vásárolhassák csomagolóeszközeiket az összes termékükhöz. ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerünk jól mutatja, hogy rendszerünk a mai kor elvárásai szerint működik. ISO 14001:2015 rendszerünk a környezettudatos munkavégzés irányába mozdította vállalatunkat. Ahogy fejlődik a világ,  úgy kívánunk mi is lépést tartani jövővel. A megbízhatóság és minőség jegyében dolgozunk. Hosszútávú partneri kapcsolatok kiépítését tartjuk szemünk előtt, mely a következő évek során, biztosan a legkedvezőbb csomagolástechnikai szolgáltatást biztosítja.

Építsen tapasztalatunkra!

Csomagolástechnikai cégünk 1990-ben egyéni vállalkozás formájában indult, majd a szorgalmas munka 1996-ra megalapozta mai formáját cégünknek. Fennállásunk óta 100%-ban magyar vállalatként működünk. Közel 30 éves szakmai tapasztalatunkkal, szakképzett kollégáinkkal, hazai és nemzetközi partnereinkkel, valamint az évek során felállított gyártó és feldolgozó üzemünkkel sikerrel tartjuk előkelő helyünket az erős piacon.

Globális fejlődés és innováció

Évről-évre fejlesztéseket hajtunk végre, követjük a gyors ütemben fejlődő technológiákat, hogy a csomagolástechnika területén folyamatos sikereket érjünk el. Partnereinket határon innen és túl napról napra bővítjük, és azon dolgozunk, hogy hosszútávú sikeres kapcsolatokat építsünk ki. Munkatársaink ezért napi kapcsolattartás mellett azon igyekeznek, hogy segítsék új és meglévő üzletfeleinket. Rövid és hosszútávú terveink között szerepelnek a logisztikai tér lefedettségének kibővítése, új termékek bevezetése, gyártókapacitásunk növelése és ezzel egyúttal új munkahelyek teremtése.

Széleskörű kiszolgálás egy helyen

Főbb szolgáltatásaink közé tartoznak a csomagolóanyagok tervezése, gyártása, nagykereskedelme, raktározása és határidőre szállítása. Termékpalettánk a hosszú évek során a fólia és hullámpapír származékok mellett széles körben kiegészült. Sztreccsfólia kínálatunk egyedülálló Magyarországon. Három és ötrétegű zsugorfólia típusokkal, nagy megtakarításokat tudunk kínálni vásárlóink részére. Közteslemez széles portfóliójával, az összes iparágat kiszolgáljuk. Papírdoboz gyártósorunk segíti vevőinket abban, hogy egyenesen a gyártótól vásárolják termékeiket. Egyre inkább előtérbe kerülő újrahasznosított és speciális árukínálatunkkal teszünk lépéseket a környezetbarát csomagolóanyag értékesítése felé. Zalaegerszegi telephelyünk területén zajlik az alapanyag befogadásától kezdve, a késztermék elindításáig minden folyamat, szakértő kollégák felügyelete mellett. Saját flottás logisztikai rendszerünk biztosítja a pontos és precíz kiszállítást.

Telephely terület: 23000m2

Tároló kapacitás: 11000 m2

Gyártó és feldolgozó egységek: 3000 m2

Szállítóeszközök: 13db 1 tonnástól – 24 tonnásig

Iparágak, ahol aktívan jelen vagyunk

  • konzervipar
  • élelmiszeripar
  • tejipar
  • üditőipar
  • építőipar
  • elektronika
  • bútorgyártás
  • háztartások
  • webáruházak, csomagküldők

 

Megbízható rendszerünket bizonyítja

Bisnode tanusitvany