híreink
HU | EN
Zalapack csapat

Blog

MUNKAMORÁL, AVAGY MILYEN EGY JÓ MUNKAHELY?

Mi is az a munkamorál?

Röviden és tömören, az egyének munkához való viszonya. A munkához fűződő erkölcsi érzelmeink meglepő módon nagyon korán, 6 éves korunkig kialakulnak. A gyerekkorban tapasztalt impulzusok nagyban befolyásolják a bennünk kialakuló munkamorált, hiszen kisgyermekként nagy hatással van ránk, hogy szüleink boldogan, kiegyensúlyozottan, vagy éppen idegesen és türelmetlenül térnek haza hozzánk egy szokásos munkanap után.

Munkahelyi tapasztalataink jelentősége

A gyermekkori impulzusok mellett természetesen saját tapasztalataink is befolyásolják a munkához fűződő viszonyunkat. Meghatározó, hogy kezdő munkavállalóként ki milyen munkahelyi környezetben szocializálódik. de a társadalmi elvárások hatása sem elenyésző.

A megfelelő munkamorál kialakításához nélkülözhetetlen, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyünkön, ehhez pedig barátságos és biztonságos légkörre van szükségünk. Fontos, hogy hasznosnak ítéljük meg saját munkánkat, amihez elengedhetetlen, hogy azt mások is elismerjék. Nagy általánosságban elmondható, hogy rendkívül jól tudunk és akarunk is alkalmazkodni, valamint fontos számunkra, hogy munkánk során a tökéletességre törekedjünk. Szeretjük, ha fejlődési, előrelépési lehetőségeket biztosítanak nekünk, ez motivál minket, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtsunk. Munkakedvünkre rendkívül pozitív hatással lehet egy jó vezető, aki cégen kívüli rendezvényekkel, csapatépítő tréningekkel és karácsonyi vacsorákkal sokat tud hozzátenni a munkahelyi atmoszférához.

Munkamorál nálunk, a ZalaPack-nál

Zalapack csapat - munkamorál

Mi a ZalaPack-nál családias légkörben dolgozunk, ahol társadalmi kötelékeket alakítunk ki és tartunk fenn. Közösségünkben mindenki saját pozíciójának megfelelő szaktudással rendelkezik. Ugyanolyan fontosnak tartjuk a csapatmunkát, mint az önálló munkavégzést, így mind az elsőt, mind a másodikat biztosítjuk munkavállalóinknak. Az irányvonalat mindig együtt, csapatként határozzuk meg, azonban minden egyes munkatársunknak van egyéni felelősségi és döntési köre.

A gördülékeny munkavégzés elengedhetetlen, ezért rendszeresen monitorozzuk folyamatainkat, és amennyiben szükséges, módosítunk, egyszerűsítünk rajtuk. Minden csapattagtól szívesen fogadjuk a javaslatokat, melyeket megbeszélések keretein belül meg is vitatunk. Számítástechnikai eszközeink naprakészen tartásáról is megállás nélkül gondoskodunk a zavartalan munkavégzést elősegítve.

Kollégáink elégedettségének érdekében a ZalaPack-nál kényelmes a munkaidő; minden péntek rövid péntek, a hétvégék pedig szabadok. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a munkakörnyezet higiénikus, komfortos legyen, biztosítunk kulturált étkezési lehetőséget, barátságos irodát.

Munkaidőn kívül rendszeresen szervezünk csapatépítő tréningeket, kirándulásokat, utazásokat. A csapatépítő foglalkozások keretein belül különböző játékok, feladatok által lehetőségünk van megerősíteni a köztünk lévő kooperációt, ami segít minket még együttműködőbb és jobb csapattá válni. Továbbá a közös kirándulásokat, vacsorákat is kedveljük. Évente többször szervezünk közös utazásokat és rendezünk céges vacsorákat, ahol korlátok nélkül, a mindennapi mókuskerékből kiszakadva, mindenki saját kedve szerint szórakozhat. Ezek az alkalmak sokkal inkább baráti hangvételű események, mint sem kötelező, feszélyezett hangulatú rendezvények. A köztünk lévő jó kapcsolat egyik titka a kötetlen, jó hangulatú beszélgetésekben rejlik.

 

Büszkék vagyunk rá, és mindent megteszünk azért, hogy munkatársaink elégedetten jöjjenek dolgozni és szívesen vegyenek részt a munkaidőn kívüli közös programokban. Fontosnak tartjuk, hogy kollégáinkkal, akikkel nap mint nap együtt dolgozunk bizalmas, stabil, jó viszonyt ápoljunk.

Mi, a ZalaPack-nál figyelünk egymásra, bízunk egymásban, segítjük és támogatjuk egymást a közös célok elérése érdekében, hiszen egy csapat vagyunk!

zp-csapat

Megbízható rendszerünket bizonyítja

Bisnode tanusitvany