híreink
HU | EN

Tasakok és zsákok

Az univerzális csomagolás

Tasak kínálatunk széleskörű portfóliót ölel fel. LDPE (csúszós) és HDPE (zörgős) alapanyagok felhasználásából készül tasakokat kínálunk meglévő és új partnereink részére. Sima tasakok, simítózáras tasakok, VCI és ESD tasakok, ragasztócsíkos tasakok, élelmiszeripari tasakok stb…  raktárról vagy egyedi méret, esetleg nyomtatás esetén rendelésre. Felhasználási területük végtelen. Jelenlegi partnereink főleg kisebb alkatrészek csomagolásához, csomagküldéshez és különböző élelmiszerek csomagolásához rendelik.

Zsák kínálatunk hasonlóan széleskörű. Felhasználási területük végtelen. Szállítunk jelenleg bélelő zsákokat élelmiszeriparba, textilzsákokat ruhaiparba, csomagoló zsákokat bútoriparba és sok egyéb helyre különböző formákban. Zsákok tekintetében is lehetőség van VCI és ESD adalékokkal kérni.

Az ajánlatkérő részt kitöltve azonnal érdeklődhet tasak és zsák kínálatunk felől. Kérjük, hogy adja meg a rendelkezésre álló információkat, különösen a méretet, vastagságot és mennyiséget. Kollégáink, beérkezést követő 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Tasakok-és-zsákok
DSC_9392

Ajánlatkérés

Megbízható rendszerünket bizonyítja

Bisnode tanusitvany